Bloggkoll

När jag sitter vid datorn surfar jag runt en massa och går slumpvis, eller planerat, in på olika bloggar. Att jag har lagt upp en länk till Bloggkoll på min egen blogg betyder inte att jag själv använt mig av det... förrän nu. Tog precis tag i min ohållbara bloggsituation (det där lät drastiskt, haha!) och har nu de flesta av mina favoritbloggar samlade på ett och samma ställe. Så för er som vill:


Kram, Frida

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja jag köpte oxå hem julmust idag :-) Tror jag väntar lite till med glöggen, den får jag köpa tills det blir första advent istl :-) Ja jag är oxå lite skeptisk till blåbärs glöggen, jag kommer att köpa den vanliga, den är ju alltid godast och så ska de vara madlar och russin i, guu så gott! Filmen var kanonbra, de var en lokalfilm, som ett par st härifrån där jag bor har gjort. Tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv haha, eller ialf på bio :-) Ha de så bra. Kram Mia.

2008-11-06 @ 16:04:07
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Amy

Åh, det här borde jag också fixa... Alla pratar om bloggkoll och allt vad det heter men jag har bara massa bokmärkeslänkar. Hmmm, imorgon kanske! Hoppas du har en bra dag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0