Lyckad shoppingdag

Var en sväng på stan idag och fick tag på det jag var ute efter, både boken, ögonskuggan och ett par bordeauxfärgade strumpbyxor från Vogue, som tidigare inte funnits i min storlek.

På Make Up Store lurade de på mig sin senaste tidning för specialpriset 20 kr (ord pris 60kr). Nu när jag surfar in på deras sida ser jag att man kan läsa hela tidningen där, lurad som sagt! ;)

Tidningen är full med sminktips, på allt från hur man ska sminka sig när man bär glasögon, till hur man får till den snygga sotade looken. I den riktiga tidningen ingår även ett erbjudande om en gratis makeupkurs, så helt bortkastad kanske den där tjugan inte var...

Jag kan varmt rekommendera Make Up Stores ögonskuggor, de är grymma! Muffin funkar som bas och används till allt, till vardags brukar jag köra på Cotton Candy tillsammans med Grape, men till festsotade ögon är det Deadly som gäller...

Kommentarer
Postat av: Petra

Nää, surt att bli lurad...men himla cool sminkning!

2008-11-24 @ 08:38:28
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Zizzie

Snygg färg strumpbyxorna hade :)

2008-11-24 @ 10:04:29
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: melanie

tror jag ska prova att köpa lite smink från make up store när löningen kommer. gud jag är så dålig på smink, blir alltid samma och sotade ögonen? inte en chans! hahaha:)

2008-11-24 @ 11:56:27
URL: http://melanieee.blogg.se/
Postat av: nina

vad bra att du hittade det du skulle ha! kul att läsa lite mer om sminkning :) är osäker på var jag hittar närmaste make up store..?



ha en härlig måndagkväll!

2008-11-24 @ 18:51:15
URL: http://ninadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0