Nya H&M-fynd!

Det är farligt att jobba i stan, oftast blir det ett eller två besök i någon affär på rasten. Idag både blåste och regnade det, men hindrade det mig!? Nej då, jag kilade snabbt in på H&M och som alltid så hittar man ju något fint där.

Dessa trosor hade jag sett på nätet innan och de var lika fina i verkligheten, alltså hamnade de i min påse. Ovanligt mycket tyg för pengarna, för att vara trosor då... ;)

Den rosa stickade tröjan fastnade jag för med en gång. Jag gillar starka färgklickar på vintern, då de flesta (inkl jag själv) är klädda i grått, svart och brunt (se er omkring när ni går på stan i november, inte mycket färg inte!). Nåja, något stickat rosa hade jag inte sedan tidigare och eftersom det bara var några få tröjor kvar så slog jag till på även den.


Kommentarer
Postat av: Maritha

Tråkigt att du fick huvudvärk, och inte kunde gå på bio, det får bli en annan gång!

2008-11-10 @ 19:45:12
URL: http://maritha.blogg.se/
Postat av: Petra

Håller med om att det är livsfarligt att jobba i stan - jag har hela FEM H&M-butiker inpå knuten!! Det är faktiskt hemskt. =)

2008-11-10 @ 20:11:05
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Frida

Den cerisa tröjan är ju kärlek vid första ögonböjet! My, oh my.

2008-11-10 @ 22:41:41
URL: http://fashionvision.blogg.se/
Postat av: Frida

Från vilken avdelning kommer tröjan? Vad kostar den? Jag är frälst dock lär det nog dröja innan jag kommer till ett HM... Hoppas ingen annan gillar den heheh

2008-11-12 @ 15:58:16
URL: http://fashionvision.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0