Önskelista

Nu när julen närmar sig (ja, det är ju fakiskt 1 novmenber idag!) får man lov att göra en önskelista. Tror nog inte tomten är så här snäll i år, men om något av detta låg under granen så skulle jag bli glad! :)

1. En liten smidig digitalkamera, helst i någon kul färg! Inte så seriöst kanske, men jag inbillar mig att jag kommer ta fler kort om kameran är fin :) Den jag har lägger av efter 10 bilder *suck*
2. En ny cykel,  så mycket som jag cyklar överallt hade det varit roligt med en lite fräsigare hoj än min gamla skrutt. Denna Beach Cruiser-variant gillar jag, men en rosa Kronan hade nog varit mer praktisk.
3. En Kitchen Aid-assistent vill jag, liksom många andra ha i sitt kök. Boyzenberry är min favorit, "för tjejig" sa sambon (pffft...) och föreslog Antracitgrå.
4. Dominos inredningsbok, som bl.a. Amy och Husmusen bloggat om, vill jag gärna bläddra i under julhelgen. Många nya inredningsbeslut ska göras eftersom vi nyligen flyttat, och Domino kan säkert inspirera på vägen...
5. Globalknivar, med en liten skalkniv och en större kockkniv skulle vår knivsamling bli komplett!
6. Trådlöst tangentbord till min iMac. Tangentbord har en förmåga att bli lite talliga och slitna efter ett tag, det jag har nu har hängt med i tre år och byts gärna mot denna platta och trådlösa variant.
7. Ett vackert överkast till vår dubbelsäng, gärna ett liknande detta från La Redoute. Som det är nu är det "skrämmande" ofta obäddat hos oss, men det ska det bli ändring på! (vi får se hur det går, jag är liiite mer av en pedant än sambon) ;)

Har jag glömt något och vad önskar ni er? :)

Kommentarer
Postat av: mandan

Så här mot jul passar det ju perfekt att få gratis presentkort, Om du blir medlem på Supergratis via denna länk så kan du samla ihop poäng som du sedan kan växla in mot presentkort i en massa olika butiker, lotter,biobiljetter,en ipod shuffle och mycket mer helt gratis:

http://www.SuperGratis.se/?r=50207

Glöm inte att aktivera kontot via din mail.



Designa egna knappar: http://supergratis.se/go.asp?id=193&u=50207

Vinn en iPhone: http://supergratis.se/go.asp?id=217&u=50207

Vinn Wii + Wii Fit: http://supergratis.se/go.asp?id=200&u=50207

Vinn ett Playstation 3: http://supergratis.se/go.asp?id=201&u=50207



Hoppas du får en trevlig lördag:)

2008-11-01 @ 17:20:38
Postat av: Debbie

Åh, så mycket fint du önskar dig! :)

2008-11-01 @ 21:25:53
URL: http://dendardebbie.blogg.se/
Postat av: Malin Cicilia

En Kitchen Aid-assistent står på min önskelista också. Men jag vill ha ett större kök så den faktiskt skulle få plats att stå framme. Tror inte jag får det av tomten ;)

2008-11-02 @ 09:08:15
URL: http://malincicilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0