Något nytt?

7 månader utan bloggen... det har ju hänt en del (och många biobesök har det blivit!) ;)

Eftersom det är roligt att gå tillbaka och titta på vad som hänt kommer här en kort uppdatering, i någorlunda rätt ordning (men jag har säkert glömt massor):

- Jag har fåyy reda på två av mina äldsta vänner ska ha barn nu i höst (en av dom fick sin son i måndags, grattis Carin!)
- I april var jag och mamma i Stockholm och såg på Buddy. Det var f.ö. den första musikalen jag såg i London, det var 16 år sen så det var allt dags för en repris.
- Blev medlem i styrelsen för vår bostadsrättsförening, så nu är nya portar och gårdsbjälklag för hela slanten!
- Åkte till Kreta med en kompis i slutet av maj. Underbart sätt att tjuvstarta sommaren på...
- Tillbringade sommarsemestern i Berlin, Småland, Österlen och här hemma, där vi började med vår hall- och köksrenovering (uppdatering kommer på det!)
- Gick på AC/DC, U2 och Madonna på Ullevi, en riktig konsertsommar!
- Mina föräldrar har sålt sitt hus och flyttat in till stan (vilket innebär fler goda söndagsmiddagar för oss) :)
- Sprang midnattloppet i augusti, mitt första lopp ever! Det var roligare än vad jag hade trott så nu har jag anmält mig till Göteborgsvarvet! :) Kanske får ångra det, i maj är det dags...
- Jag fyllde 30 år i september och firade med att åka till Rom tillsammans med sambon (älskar Italien!)

Här nedan är några bilder från sommaren som gått...


En bloggpaus som heter duga!

Inte nog med att det inte har kommit ett endaste nytt litet inlägg sen mars, jag har i ärlighetens namn inte ens varit inne på bloggen sen dess!

Det tar tid att blogga och ännu mer tid tar det att läsa och kommentera i andras bloggar (och det finns ju så många bra!). Jag tappade lusten helt enkelt och slutade tvärt med att både läsa bloggar och skriva i min egen. Körde med strutsmetoden, huvudet i sanden och låtsas som ingenting så behövde jag inte få dåligt samvete för att jag övergett bloggen (funkade ganska bra i och för sig!).

Känner mig lite oschyst som bara försvann sådär, men det har väl inte gått något nöd på er som brukade besöka min blogg. Det finns ju en del andra att läsa, om man säger så... ;)

Tänkte i alla fall ge det ett försök igen. Nu när kvällarna är mörka och kalla känns det inte lika instängt att sitta framför datorn igen... Man kanske helt enkelt ska köra en höst- och vinterblogg?! :)

Hur som helst, kramar till er alla som fortfarande kikar in här ibland. Försvinner jag igen ska jag förvarna nästa gång ;)RSS 2.0