Min iPod och jag

Nu har jag ägnat en del av kvällen åt att lägga in ny musik på min iPod. Jag får aldrig riktigt tid att lyssna igenom nya album när jag sitter och håller på med annat framför datorn, men när man är ute och går är det en annan sak!

Med tanke på hur lätt det är att fastna i soffan med en god bok (och glömma av allt annat) är det perfekt att även lyssna på talböcker på iPoden. Har lyssnat/läst många böcker på det sättet, det funkar både när man är ensam ute och går eller springer på löpbandet på gymet (man glömmer t.o.m. av att det är jobbigt, himla bra!). :)

Denna gången blev det inga böcker utan jag la bl.a. in dessa skivor...


Lady Gagas "Poker Face" är en låt som fastnar som tuggummi, och man går omkring och nynnar på den hela dagen lång... Nu kanske jag "smittar" någon annan, men varsågod  ;)

Kommentarer
Postat av: Zizzie

Ljudet på min dator verkar ha lagt av. Jag som ville höra Lady Gagas nya :(

Lägenheten ligger ute på Blocket och den är inte vår än eftersom vi inte skrivit eller lämnat handpenning men hon har lovat att vi ska få den så förhoppningsvis går det vägen. s" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/18917429.htm?ca=4s

2008-12-03 @ 23:02:58
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh tack för påminnelsen. Jag måste verkligen ladda på min Ipod med ny musik till morgonpromenaderna!!

2008-12-04 @ 00:33:27
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Brittan är grym! :)

2008-12-04 @ 08:40:55
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Kattis

Vi reser till Agadir i Marocko om en vecka för sol, bad och semester! B:) Ska också ta mig tid att uppdatera ipoden så att den är proppad med favoritmusik/ljudbok till långa flygresan :) Vet inte villken ljudbok bara.. och så är det ju viktigt med vem som är uppläsare, tycker inte du det?

2008-12-04 @ 10:11:28
URL: http://frystaapelsiner.blogspot.com/
Postat av: Helena

Jaha ja, tack för den...Poker Face sitter nu IN MY FACE. Hela tiden. :) "Just dance" är rätt underskattad också, trots lätt sönderspelning på varenda radiokanal...grymt peppande i iPoden på gymmet! Ha en fin kväll / H

2008-12-04 @ 21:53:00
URL: http://h-examino.blogspot.com/
Postat av: Mia

Lady Gaga är grym. Har inte hört nåt av Britneys nya förutom Womanizer och den gillade jag. Ska kollas upp. Själv är jag också stort Kanye fan.Älskar att titta in här, alltid nåt roligt att läsa!

Kram Mia

2008-12-05 @ 23:10:09
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0