Något gammalt, något nytt...

Vi har denna lampa i vitt, storlek 80 cm, hängande i vardagsrummet.Vem springer inte alls som oftast till IKEA? Vare sig det är en ny säng som ska inhandlas eller bara ett storpack med värmeljus... Men det blir trist att köpa allt på samma ställe, och inte ens allt behöver vara nytt som inhandlas.
 

Våra senaste inköp till nya lägenheten är en lampa till vardagsrummet. Eftersom det är högt i tak och rummet är stort gör sig denna lampa jättebra, en vit Random Light i storlek 80 cm. Den är sååå snygg där den hänger, nu ska vi bara skaffa en dimmer till den också, den där mysbelysningen infinner sig inte riktigt...

Rosa rokokostol med klädda armstöd, inköpt på antikaffär i Vrigstad.Andra inköpet är två stolar i rokokostil som inhandlades i en antikaffär nu i somras. Stolarna hade med all säkerhet stått hemma hos någon tant och var knappt använda. Jag hade länge sneglat på något i den stilen och som tur var hittade vi dessa två när vi passerade Vrigstad i Småland. Nu står den ena stolen i vardagsrummet och den andra i sovrummet. Den senare fungerar som klädsamlare, man kastar ofta sina kläder i en hög och då kan man ju lika gärna göra det snyggt! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0