Tjehoooo...

Som ni säkert redan läst ska det bli en ny Sex and the City-film - hurra!!! :D Kim Cattrall (Samantha) har avslöjat att inspelningarna börjar nästa sommar...

De flesta är väl ändå överens om att en uppföljare är efterlängtad!? Ok, filmen slutade ju lyckligt, men de påhittiga manusförfattarna kan säkert knåpa ihop något bra igen. Lyckades de med 94 avsnitt så ska de väl ha fantasi över för en ny film!?

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh, jaa!! Blev så himla glad. Det bästa som kunde hända!

2008-11-07 @ 23:15:16
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Grannhunden

tjenare, vilken cool sida det här var, wow! Vi på grannhunden är naturligtvis jätteglada! titta gärna in på grannhunden.blogg.se för lite uppdateringar om grejer som är heta just nu och andra roliga grejer! Det är humor! Oh yeah!

2008-11-07 @ 23:21:40
URL: http://grannhunden.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hehe, men vad bra med en sambo som kanske kan shoppa lite åt dig då! Jaså, är det ingen bra kvalité på forever21's kläder? Då ska jag verkligen inte shoppa därifrån! Tur att jag får så bra tips av er läsare, haha. :)



Nja, proffsig vet jag inte, men jag måste ju säga att jag kan en del eftersom jag har hållt på i 13,5 år! :) Fast jag har varierat mig med vad jag har dansat, men jag har aldrig slutat!

2008-11-08 @ 07:37:16
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Mia

Kikar in och önskar en trevlig lördag!

2008-11-08 @ 10:55:27
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja hoppas det blir bra o att de inte slafsar ihop ett manus för att krama ut ännu mer pengar ur hela projektet. Nu har man en sån jättefin bild av tjejerna, en dålig film skulle förstöra allt det bra de gjort innan.



Apropå bio, gissa vem som ska få följa med sin lillasyster o titta på High School Musical 3! Hmm, jaja, hon blir glad och jag kan ju alltid äta popcorn! :)



Kram Mia

2008-11-08 @ 13:41:54
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Carro

Visste faktiskt inte att det skulle komma en till film, även om jag hade det på känn! Självklart blir man glad av att höra det, då SATC faktiskt är en serie som man blir lite lyckligare i hjärtat av. Har kommit att bli en klassiker..

Ha en trevlig helg och tack för att jag blev upplyst av dig om filmen!

2008-11-08 @ 17:57:48
URL: http://madam-c.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0