Ut i friska luften...

Nu får klädhögen i sovrummet vara! Jag ska ta en sväng med mamma på stan, kanske köpa denna boken och använda min rabatt på 20% på Åhléns, om inte annat så behöver jag en ny ögonskugga från Make Up Store i färgen Muffin.

Ska sedan köra ett spinningpass på Friskis. Finns det någon bättre dag än söndagar att träna på? Det tycker inte jag... Tränar man på söndag kan man hoppa över måndagen, då det brukar vara riktigt trångt på passen (gillar inte att trängas!).

Ikväll får vi se vad som händer, men känner jag mig själv rätt hamnar jag framför datorn... Det finns ju så många bra bloggar att följa! :)

Kommentarer
Postat av: Zizzie

Åh, lite shopping minsann, hoppas du hittar bra grejer! :) Jag funderade på om jag skulle åka till Ikea och inhandla ny badrumsmatta men det brukar vara så mycket folk på helgerna så jag tar det till veckan istället.



Duktig du är som går och tränar på en helg! Jag brukar undvika helgerna och träna vardagsförmiddagar då det brukar vara rätt tomt. Ska komma ihåg att ladda batterierna i min mp3 så jag kan köra igång.



Visst är det mystiskt hur man hamnar framför datorn och tvn fast man inte borde? :P

2008-11-23 @ 12:19:14
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: melanie

nu är jag klar med min rensning! det tog inte så lång tid faktiskt, men jag slängde en hel del. eller ja, mamma ska få kika på en del, lite annat går till en kompis och resten åker till ngn insamling. nu går det att se vad som finns där inne i alla fall, haha. kör hårt på träningen sen! :-)

2008-11-23 @ 13:45:43
URL: http://melanieee.blogg.se/
Postat av: Petra

Muffin låter som en underbar färg =)

2008-11-23 @ 14:48:51
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jo då vi har allt fått lite snö i Skåne. I alla fall där vi bor. Så barnen har kunnat roa sig med pulkaåkning i helgen.



Till Ullared kom vi också. Där shoppade vi en hel del men det är roligt att åka i väg på sådana turer. Brukar du åka till Ullared?



Vicki

2008-11-23 @ 19:16:24
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com
Postat av: nina

låter som en härlig söndag!



och omelett med kantareller lät riktigt smaskens!

2008-11-23 @ 21:33:54
URL: http://ninadays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0