Filmfrossa

Som jag skrev i ett tidigare inlägg kllickade jag hem en hel del filmer från CDON innan jul. Jag har redan plöjt igenom dem, men så har det ju också varit (och är) julhelg, och med den mycket tid över för mysiga kvällar i soffan.

Idag när jag var ute på stan passade jag på att svänga förbi rean på Movieline. Inte för att man måste äga alla filmer (och det är långt ifrån alla jag kan tänka sig att se om) men när det är billigare än att hyra så gillar åtminstone jag att köpa upp mig på (tjejiga) klassiker. Denna gång blev det:

Ett rum med utsikt - Endast 59 kr, och det var säkert 15 år sen jag såg den sist...

Fingersmith - Har faktiskt inte hört talas om den innan, men att det är en BBC-produktion lovar gott (och priset - 29kr!)

Sist men inte minst slog jag till på den kompletta serien Anne på Grönkulla! När Mia skrev om den blev jag påmind om hur längesen det faktiskt var jag såg serien, och på den tiden tyckte jag den var superbra! Ingen rea där, men 349 kr är den absolut värd! Nu är alla kalla vinterkvällar räddade, ett tag framöver i alla fall... ;)

Har ni några serier ni gillar så mycket att ni köpt hela boxen?

Kommentarer
Postat av: HannahSthlm

Nopp..faktiskt inte:) Ha en fin kväll! Kram

2009-01-03 @ 20:54:09
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: Miss Agda

Härligt. Själv frossar jag i tidningar och i en tjockis till bok i stället...

2009-01-03 @ 21:10:28
URL: http://www.missagda.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja, vi bor ca 1,5 mil utanför Borås.Jag köpte hela Sex and the City - boxen =)Såg i ett tidigare inlägg att du varit på Balders Hage i Alingsås. Jag älskar den butiken, farligt att gå in där för man kan ju inte låta bli att handla.

2009-01-03 @ 21:43:13
URL: http://husetpakullen.blogspot.com/
Postat av: Zizzie

Nej, hur ofta har man syskrinet framme egentligen? Det kan vara lite mindre fint och billigt istället :)Grey's Anatomy och Stolthet och Fördom är serierna jag har i min ägo, Weeds är jag nyfiken på också.

2009-01-03 @ 22:10:36
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Zizzie

Boyfriend såg faktiskt snällt Marie Antoinette med mig härom kvällen, men han gillar kostymdramer så jag har tur :)

2009-01-03 @ 23:35:56
URL: http://zizzie.blogg.se/
Postat av: Mia

A room with a view står i min bokhylla med, jag ÄLSKAR Maggie Smith, tycker hon är en av världens bästa skådespelare. EM Forster skriver alltid så fina berättelser. Trodde ingen i Sverige kände till den här filmen. Frida, du har bra smak!

Anne har jag naturligtvis med, länge sen jag såg den dock, kanske nåt att ta tag i ikväll efter plugget.Kram Mia

2009-01-04 @ 13:16:02
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Kattis

Jag blev också sugen på Ann på Grönkulla, trodde att det var det dom skulla köra nu på tv men det var någon ny variant. BBC har gett ut några "kostym/jane austen aktiga" serier såg jag. Jag älskar serieboxar! Har vänner, SATC och ska köpa Gilmore Girls snart :) Ska börja investera i gamla godingar.

2009-01-06 @ 16:51:31
URL: http://frystaapelsiner.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

    
Trackback
RSS 2.0